Shop | mohair sweaters en cardigans

Welkom in de webshop van You had me at yarn. Hier vind je unieke ontwerpen  van mohair sweaters en cardigans. Alle ontwerpen zijn met de hand gemaakt van luxe garens zoals alpaca, merino, zijde en mohair. Bijvoorbeeld dit prachtige camel ginger  mohair en alpaca kabelvest. De prachtige handgemaakte knitwear items worden wereldwijd verzonden. Voorbeelden van een Bernadette vest in meerdere overlopende kleuren of de Spinner sweater met taupe en paars staan hieronder.

For a product description in English and in German check my Etsy shop!

Grofgebreide mohair trui taupemohair gilet bernadette groen roest mint zalm mauve

Assortiment mohair knitwear truien en vesten

De handgemaakte items zijn onderverdeeld in truien en vesten van merino, alpaca en mohair. De handgebreide mohair sweaters en cardigans zijn one of a kind. De handgebreide items worden met luxe garens gemaakt.  De mohair truien en vesten zijn naadloos ontworpen en hebben dan ook een mooie pasvorm. 

Gestreepte sweaters & cardigans

Nieuw in het assortiment zijn de gestreepte truien van mohair en wol. Deze mohair sweaters worden geheel naadloos gemaakt. De mohair sweaters zijn gemaakt in trendkleuren van het nieuwe seizoen spring summer 2020. Bijvoorbeeld de mohair sweater in de kleuren groen, geel, zwart en camel.  Veel shopplezier en neem gerust contact op voor vragen!

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond