Geplaatst op 2 Reacties

Mohair knitwear shop

Nieuwe mohair knitwear items in de webshop van You had me at yarn. Onder andere deze sjaal in grove patentsteek met strepen in fuchsia en donker camel .

gestreepte chukyknit sjaal in camel en fuchsia

In de webshop nu ook de Chunky Spinner mohair sweater in de kleuren perzik en ijsblauw. Deze twee handgemaakte mohair sweaters en cardigan zijn handgemaakt en uniek. De handgemaakte mohair sweaters zijn online te bestellen in diverse kleuren zoals off-white, rood, blauw, perzik en ijsblauw. De sweaters in de webshop worden gratis verzonden binnen Nederland. Verzending binnen Europa is mogelijk voor € 5,-.

English or German, take a look at our knitwear items in our Etsy Shop You had me at yarn. See you there! Keep warm in style #youhadmeatyarn.

2 gedachten over “Mohair knitwear shop

 1. Hallo,

  Ik vind de Chanunky mohair trui spinner erg leuk. Voor een bepaalde rok ben ik op zoek naar een specialale kleur – ik denk “perzik” zou goed passen. Ik zie een aanbieding vor 90:- .. maar is die al verlopen? (en welke maat zou die zijn?)
  Hartelijk dank en hopelijk tot gauw,
  Renate Eijkholt

  1. Hi Renate,

   Ik heb inderdaad een perzik kleurige Chunky Spinner trui op voorraad gehad en in de sale verkocht. Deze kan ik weer opnieuw maken op maat t/m 40.

   https://www.youhadmeatyarn.nl/product/mohair-truien-vesten_handgemaakt/chunky-mohair-spinner-sweater-perzik-handgemaakt/

   Ik kan je ook een sample opsturen als je over de kleur twijfelt. Je kan me mailen youhadmeatyarn@gmail.com of op instagram contacten

   Groetjes Karin

Reacties zijn gesloten.