Over | You had me at yarn

Mohair knitwear label

You Had Me At Yarn is een luxury mohair knitwear label uit Rotterdam. Uit passie voor luxe garens en ontwerpen ben ik begonnen met dit mohair knitwear label.  De afgelopen twee jaar heb ik veel ontwerpen gebreid. Na twee jaar heb ik mijn favoriete naadloze truien en vesten en materialen gecombineerd in een mohair knitwear label. Voor You had me at yarn heb ik damestruien en vesten van mohair en alpaca geselecteerd met een goede pasvorm en hoge kwaliteit garens. Luxe garens en unieke handgemaakte ontwerpen.

For a product description in English and in German check my Etsy shop!

Mohair knitwear

Comfort en kwaliteit in een uniek handgemaakt item is een must have voor iedereen. De mohair zorgt voor een hoog draagcomfort en geeft dan ook een prettige warmte.  Een gebreid item van mohair voelt tegelijkertijd ook luchtig waardoor het meerdere seizoenen gedragen kan worden. De mohair vezel is glad, sterk en duurzaam. Een trui, sjaal of vest van mohair heb je lang plezier van.

lang vest mohair camel kleurgrofgebreide mohair pullover v-hals strepen groen lila oranje

Handgebreid

Alle items van het mohair knitwear label worden in kleine oplages handgemaakt door mij. De knitwear items zijn te bestellen vanuit de webshop en op Etsy. Een custom order is ook altijd welkom. Bekijk bijvoorbeeld eens de bovernstaande mohair sweater met v-hals en strepen in de kleuren groen, roest, lila en bosgroen.  Deze mohair sweater met v-hals is ook beschikbaar in de kleurcombinatie vanillegeel, mintgroen en taupe.

Kies je favoriete kleur voor je mohair sweater

Je kan je eigen sweater of cardigan van mohair ontwerpen aan de hand van een breed kleurenpallet. De heerlijk zachte trui van mohair wordt handgemaakt met luxe mohair en merino. Een aantal voorbeelden van sweaters zijn beschikbaar in de webshop en op Instagram instagram You had me at yarn ter inspiratie. De chunky Spinner sweaters en cardigans zijn te bestellen in maar liefst 38 prachtige kleuren. De levertijd van deze mohair truien en vesten is circa anderhalve week. Alle ontwerpen in de webshop worden met de hand gemaakt door mij in Rotterdam, met liefde!.grofgebreid mohair bernadette vest rood mango paarsyou had me at yarn knitwear

31 gedachten over “Over | You had me at yarn

 1. Graag zou ik willen weten wat de lengte van de spinners sweater is en de wijdte van de boird onderaan de trui.
  Vr gr Gerda

  1. Hoi Gerda,

   Het verschilt per trui, bijvoorbeeld van de olijfgroene Spinner trui is de lengte van de sweater 57,5 centimeter (vanaf de hals tot onderkant) en de boord is 54 centimeter breed. Als je het nog van een andere kleur wilt weten kan ik het zo voor je opmeten!

   Gr Karin
   Youhad me at yarn

 2. Hoi Karin,
  Prachtige dingen maak je! Ik heb een vraagje. Is het Chunky gebreid kabelvest alpaca en mohair poedergrijs ook in elke kleur te bestellen of alleen het Spinner vest? Ik ben 1,62 en heb maat 34/36/. Zijn deze vesten geschikt voor die maat?
  Groeten!

  1. Hoi,

   Dankjewel! Het Chunky kabelvest is met 2 draden mohair en een baby alpaca draad gebreid en is beschikbaar in poedergrijs, oatmeal/beige, olijfgroen en poederroze. Voor deze 4 kleuren heb ik een baby alpaca draad die goed past bij de mohair kleur. De Spinner cardigans zijn gemaakt met 2 draden mohair en zijn in alle kleuren die op de site staan te bestellen. De Spinner cardigan en het Chunky kabelvest kan ik eenvoudig in een kleinere maat 34/36 maken in elke kleur. Je kleur en de gewenste maat kan je doorgeven per mail bij een bestelling.

   groetjes Karin

 3. Ik heb nog een vraagje: bij de omschrijving van Chunky gebreid kabelvest alpaca en mohair staat ook de kleur olijfgroen. Is die nog beschikbaar?

 4. Oh sorry, hij staat er gewoon tussen! Ja dus 🙂

  1. Hoi

   Ja klopt de olijfgroene cardigan kan ook gemaakt worden!

   Groetjes

 5. Beste,

  Ik woon in België, is er een mogelijkheid om trui tot daar te versturen?
  Mijn interesse gaat naar: Spinner alpaca mohair sweater | koraal.

  Warme groet,

  Inge

  1. Hoi Inge,

   Dat is zeker mogelijk! Dank voor je reactie want ik zag dat ik de instellingen voor verzenden naar het buitenland nog niet had afgerond. Als het goed is kan je vanaf heden vanuit België bestellen.
   Groetjes Karin

 6. Beste Inge, Wat een prachtige truien maak je! Zijn deze wasbaar in de wasmachine? hartelijke groet, Angela

  1. Hoi Angela,

   Dankje, leuk om te horen 🙂
   Op het label van de wol staat dat de mohair wasbaar is in de machine op maximaal 30 graden met een kort centrifugeerprogramma. Ik doe dit zelf niet omdat ik het liever met de hand was en het water uit de trui druk tussen een groot badlaken. Vervolgens droog ik de trui op een droogrek (plat) met een handddoek eronder tegen lijnen in de trui. In principe hoef je mohair niet vaak te wassen omdat het nauwelijks vuil of geurtjes aanpakt. Op mijn wasmachine gebruik ik ook wel eens het opfrisprogramma.

   groetjes Karin

 7. Hi wat een mooie truien en vesten maak je! Ik heb een vraag. Is het ook mogelijk om het chunky kabel alpaca vest in pearl te bestellen maar dan in een iets langere versie? Ik snap uiteraard dat daar een meerprijs voor geldt. Ik ben benieuwd!

  1. Hi Kim

   Dankje! 🙂 heel leuk om te lezen, ik heb je een mail gestuurd met meer info.

   Groetjes

 8. Hallo Angela,
  Prachtige breiwerken en van heerlijk materiaal!
  Even een vraagje, ik zie alleen maar maten S/M, maak je ook wel eens grotere maten of moet je die spec. bestellen? In dat geval gelden de aanbiedingen niet?
  Als ik L zou kunnen bestellen, wordt het dan veel duurder?
  Mijn maat is M/40 maar ik hou van ruim.
  Wacht je antwoord graag af, b.v.d, hartelijke groet; Maria.

  1. Hi Maria

   Dankje voor je bericht! Ik heb je een mail gestuurd met meer info 🙂
   Groetjes Karin

 9. Hoi, ik wil.graag een gestreepte trui met daarin in ieder geval lila en grijs en nog andere kleuren. Het mag een bonte trui worden in maat 36. Exacte afmetingen kan ik doorgeven. Wat zijn de kosten en hoe zou de trui er ongeveer uitzien? Alvast dank voor uw reactie.

  D.Snoeren

  1. Hi Diana

   Dank voor je bericht! Ik heb je een e-mail gestuurd met voorbeelden en meer info.

   Groetjes Karin

 10. Hoi Karin,

  Ik zou heel graag een diep rode katoenen vest willen bestellen. Zouden jullie die kunnen maken?

  groet,
  Lizette

  1. Hi Lizette

   Dank voor je bericht! Ik maak niet vaak iets van katoen. Heb je misschien een voorbeeld van een vest waar je naar op zoek bent?

   Je kan me mailen op youhadmeatyarn@gmail.com

   Groetjes Karin

 11. Beste,
  graag wil ik het artikel “Chunky cardigan mohair | bordeaux bruin” bestellen: er staat bij vermeld “nabestelling mogelijk”: wil dat zeggen dat hij sowieso nog gemaakt moet?
  Is het in dat geval mogelijk de armen van extra lengte te voorzien? (ben 1m88).
  Alvast bedankt voor de reactie
  Kim

  1. Hi Kim

   Dat is mogelijk! De cardigan moet nog gemaakt worden en kan geheel op maat gemaakt worden voor je 🙂

   Groetjes Karin

 12. Beste,
  Bij de afbeelding “grofgebreid vest mohair alpaca | parelbeige” staat vermeld: “nabestelling mogelijk”.
  Indien mogelijk wil ik het vest graag bestellen.
  Alvast bedankt voor de reactie.
  Groeten Silvia

  1. Hoi Sylvia

   Dat is mogelijk, ik zet het vest vrijdag weer open voor bestelling voor je. Dan ben ik terug van vakantie.

   Groetjes Karin

 13. Hoi karin, wat een prachtige vesten! Ik ben een beetje verliefd op de camelkleurige met oranje, zwarte, groene en bruine strepen.
  Maak je die nog? Die vorig jaar in de aanbieding was bedoel ik.
  Ik hoor graag. Hoe het werkt.
  Dank en groet!

  1. Hi Judith

   Ik kan op dit moment niet alle kleuren bestellen die ik nodig heb voor dat vest!

   Groetjes Karin

 14. Wat heb ik twee mooie truien bij Karin besteld. Zoooooooo n prachtige kleuren, zoooo geweldig meegedacht. Ik zou er wel tien willen bestellen!
  Een niet te geloven resultaat. Dank

  1. Hi Ingrid,

   Heel graag gedaan! en bedankt voor je mooie foto, hij staat op mijn Instagram

   groetjes Karin

 15. Dag Karin,
  Ik heb een vraag over de maten. Is maat 10 UK passend voor een nlse maat 38. Daarbij vanuitgaand dat ik niet zo van te lange truien hou.
  Dank,
  Elke

  1. Hi Elke

   Dat zou kunnen, ligt een beetje aan je lengte. Welke sweater heb je gezien? Ik kan hem ook opmeten? Als het een nabestelling is wordt hij sowieso op maat gemaakt. Je kan me ook mailen op youhadmeatyarn@gmail.com

   Groetjes Karin

 16. Hoi,

  Jeee wat maak je mooie producten!! Mooie site hoor.
  Mijn vraag is of je ook patronen verkoopt, uiteraard tegen betaling.
  Succes met je mooie producten,

  Groetjes Nelleke

  1. Hi Nelleke,

   Ik werk niet met patronen, sorry!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *