Over | You had me at yarn

Mohair knitwear label

You Had Me At Yarn is een luxury mohair knitwear label uit Rotterdam. Uit passie voor luxe garens en ontwerpen ben ik begonnen met dit mohair knitwear label.  De afgelopen twee jaar heb ik veel ontwerpen gebreid. Na twee jaar heb ik mijn favoriete naadloze truien en vesten en materialen gecombineerd in een mohair knitwear label. Voor You had me at yarn heb ik damestruien en vesten van mohair en alpaca geselecteerd met een goede pasvorm en hoge kwaliteit garens. Luxe garens en unieke handgemaakte ontwerpen, maar toch betaalbaar.

Mohair knitwear

Comfort en kwaliteit in een uniek handgemaakt item is een must have voor iedereen. De mohair zorgt voor een hoog draagcomfort en geeft dan ook een prettige warmte.  Een gebreid item van mohair voelt tegelijkertijd ook luchtig waardoor het meerdere seizoenen gedragen kan worden. De mohair vezel is glad, sterk en duurzaam. Een trui, sjaal of vest van mohair heb je lang plezier van.

lang vest mohair camel kleurChunky Spinner sweater mohair olijfgroen flessengroen roze geel

Handgebreid

Alle items van het mohair knitwear label worden in kleine oplages handgemaakt door mij. De knitwear items zijn te bestellen vanuit de webshop en op Etsy. Een custom order is ook altijd welkom. Bekijk bijvoorbeeld eens de bovernstaande Chunky Spinner mohair sweater in de kleuren vanille geel, flessengroen, olijfgroen, lichtroze en roze.

Ontwerp je eigen mohair strepen trui

Je kan je eigen strepen trui luxe van mohair en zijde ontwerpen aan de hand van een breed kleurenpallet. De strepen trui van mohair wordt bijvoorbeeld handgemaakt met luxe mohair van het Zwitserse merk Lang Yarns. Een aantal voorbeelden van truien met strepen zijn beschikbaar in de webshop en op Instagram instagram You had me at yarn ter inspiratie. De chunky Spinner sweaters en cardigans zijn te bestellen in maar liefst 38 prachtige kleuren. De levertijd van deze mohair truien en vesten is circa anderhalve week. Alle ontwerpen in de webshop worden met de hand gemaakt door mij in Rotterdam, met liefde!.

gestreepte mohair trui hippiestyle koraal camelmohair super chunky Spinner cardigan geel roze rood

11 gedachten over “Over | You had me at yarn

 1. Graag zou ik willen weten wat de lengte van de spinners sweater is en de wijdte van de boird onderaan de trui.
  Vr gr Gerda

  1. Hoi Gerda,

   Het verschilt per trui, bijvoorbeeld van de olijfgroene Spinner trui is de lengte van de sweater 57,5 centimeter (vanaf de hals tot onderkant) en de boord is 54 centimeter breed. Als je het nog van een andere kleur wilt weten kan ik het zo voor je opmeten!

   Gr Karin
   Youhad me at yarn

 2. Hoi Karin,
  Prachtige dingen maak je! Ik heb een vraagje. Is het Chunky gebreid kabelvest alpaca en mohair poedergrijs ook in elke kleur te bestellen of alleen het Spinner vest? Ik ben 1,62 en heb maat 34/36/. Zijn deze vesten geschikt voor die maat?
  Groeten!

  1. Hoi,

   Dankjewel! Het Chunky kabelvest is met 2 draden mohair en een baby alpaca draad gebreid en is beschikbaar in poedergrijs, oatmeal/beige, olijfgroen en poederroze. Voor deze 4 kleuren heb ik een baby alpaca draad die goed past bij de mohair kleur. De Spinner cardigans zijn gemaakt met 2 draden mohair en zijn in alle kleuren die op de site staan te bestellen. De Spinner cardigan en het Chunky kabelvest kan ik eenvoudig in een kleinere maat 34/36 maken in elke kleur. Je kleur en de gewenste maat kan je doorgeven per mail bij een bestelling.

   groetjes Karin

 3. Ik heb nog een vraagje: bij de omschrijving van Chunky gebreid kabelvest alpaca en mohair staat ook de kleur olijfgroen. Is die nog beschikbaar?

 4. Oh sorry, hij staat er gewoon tussen! Ja dus 🙂

  1. Hoi

   Ja klopt de olijfgroene cardigan kan ook gemaakt worden!

   Groetjes

 5. Beste,

  Ik woon in België, is er een mogelijkheid om trui tot daar te versturen?
  Mijn interesse gaat naar: Spinner alpaca mohair sweater | koraal.

  Warme groet,

  Inge

  1. Hoi Inge,

   Dat is zeker mogelijk! Dank voor je reactie want ik zag dat ik de instellingen voor verzenden naar het buitenland nog niet had afgerond. Als het goed is kan je vanaf heden vanuit België bestellen.
   Groetjes Karin

 6. Beste Inge, Wat een prachtige truien maak je! Zijn deze wasbaar in de wasmachine? hartelijke groet, Angela

  1. Hoi Angela,

   Dankje, leuk om te horen 🙂
   Op het label van de wol staat dat de mohair wasbaar is in de machine op maximaal 30 graden met een kort centrifugeerprogramma. Ik doe dit zelf niet omdat ik het liever met de hand was en het water uit de trui druk tussen een groot badlaken. Vervolgens droog ik de trui op een droogrek (plat) met een handddoek eronder tegen lijnen in de trui. In principe hoef je mohair niet vaak te wassen omdat het nauwelijks vuil of geurtjes aanpakt. Op mijn wasmachine gebruik ik ook wel eens het opfrisprogramma.

   groetjes Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *